Albanese

Laltromare

"Kooperativa sociale e tipit B-jo fitim prurëse"  u krijua për të përmbushur nevojën e vërtetë të një bashkpunimi aktiv. Qëllimi kryesor është që të bëhet një model i biznesit dhe e transformimit social ne ndërtimin  e një realiteti .... "Pa Pengesa".

"Allo scaletto senza scalini" (17 qershor deri në shtator 17, 2017) - Savona (Itali)

Si funksionon

Menaxhimi i  "Scaletto" ofron këto shërbime:

  1. Mbikqyrja e plazhisteve
  2. Pastrimi i plazhit
  3. Rrugë të posaçme për lëvizje në rërë
  4. Shoqerim për larje në det
  5. Internet/Telefon

- Shërbimi i mbikqyrjes së plazhisteve ofron: Roje të plazhit me eksperiencë, për periudhën e caktuar do te jenë pika referimi, në gjëndje të njohin situata të rrezikshme dhe të japin keshilla të mira.
- Shërbimi i pastrimit të plazhit ofron: Pastrim të plazhit në mbrëmje dhe sistemim në mëngjes për ti dhënë një pamje të bukur dhe pasterti.
- Shërbimi i rrugëve të posaçme  ofron: Stafi do të sigurojë hyrjen në plazh dhe në breg të detit. ç'do mbrëmje rrugicat do të hiqen dhe do të ruhen ne vëndet e posaçme.
- Shërbimi i shoqërimit në det kryhet nga operatorë ekspert në mardheniet me personat, të ndjeshëm për nevojat e personave me aftësi të kufizuar. Pas një interviste të thjeshtë, që kryhet për të njohur nevojat kryesore të personave dhe pas plotësimit të një skede personale,shoqëruesit do të ndihmojne personat me aftesi të kufizuar në hyrjen dhe daljen nga deti.Gjatë kohës që kalohet në ujë,personeli i Laltromare nuk do jete përgjegjës për asistimin.
- Shërbimi Internet/telefon: një expert kompjuterash do të menaxhojë faqen e internetit te Kooperativës dhe do tju ndihmojë të oranizojë ditën tuaj në plazh. Shërbimi përvec sigurimit të informacioneve të përgjithshme si: (moti/deti, menyra e shoqërimit, disponibiliteti i shezlloneve për personat me aftësi të kufizuar...) duke i ofruar atyre një sistem komunikimi interaktiv. Ky shërbim do të funksionojë nga e Hena deri në të Shtune nga ora 10.00 deri në orën 13.00

Sa kushton

Ky shërbim është tërësisht falas falë ndihmës të Bashkisë të Savonës dhe sponsorëve të tjerë të rëndësishëm.
Nisma pa kosto për përdoruesit,duhet të konsiderohet në një aspekt tjetër: të jetë i vetmi plazh i pajisur në këtë mënyrë do të lejojë,duke informuar të gjitha shoqatat që veprojnë në fushën e ketij lloji shqetesimi në Liguria, në Lombardi dhe të Piemontes, për të rritur aspektet ekonomike të këtij lloji turizmi që do të marrë një rol të konsiderueshëm në të gjithë qytetin dhe bregdetin.

Informazioni aggiuntive

Utilizziamo i cookie per personalizzare i contenuti e gli annunci, fornire le funzioni dei social media e analizzare il nostro traffico. Inoltre forniamo informazioni sul modo in cui utilizzi il nostro sito alle agenzie pubblicitarie, agli istituti che eseguono analisi dei dati web e ai social media nostri partner. Visualizza dettagli